Wie zijn wij?

 

 

 

 

 


Hallo, mijn naam is Charlotte Crombach.In kinderdagverblijf de Droomvijver ben ik als groepsleidster werkzaam. Werk waar ik altijd van gedroomd heb, maar waar ik niet meteen mee gestart ben. Allereerst heb ik met veel plezier mijn opleiding tot lerares afgerond. Na het  behalen van mijn diploma Pabo heb ik op verschillende scholen gewerkt en veel ervaring opgedaan met meerdere leeftijdsgroepen. Onze dochters Mila & Isabel en zoon Melle geven mij ook nog elke dag nieuwe ervaringen mee.

Ik heb het altijd mooi gevonden om te zien hoe kinderen spelenderwijs allerlei dingen leren en willen leren. Dit is dan ook één van mijn belangrijkste taken binnen ons kinderdagverblijf: alle kinderen een persoonlijke begeleiding geven en hen volgen in hun ‘groei’. Het zou mij een genoegen zijn om op een professionele manier en vol enthousiasme dit te mogen overbrengen op uw kind(eren)!

 

  

 

 

 

 

 


Hallo, ik ben Mariëlle Crombach, zus van Charlotte. Ook ik heb met veel enthousiasme gewerkt aan de opstart van kinderdagverblijf de Droomvijver. Het idee om een eigen kinderdagverblijf te gaan opstarten is pas écht gaan kriebelen vanaf het moment dat ik zelf moeder ben geworden. Ik ben een trotse moeder van twee zonen en een dochter, Lucas, Joris & Sophie! 
Na bijna 7 jaar gewerkt te hebben als Conference Sales Manager bij een conferentielocatie is het dan zover en hebben we de Droomvijver mogen openen! 
Na het behalen van mijn studie pedagogisch medewerker mag ik, net als mijn zus Charlotte, uw kind begeleiden in zijn of haar groei.
Daarnaast houd ik me bezig met alle werkzaamheden "achter de schermen" binnen het kinderdagverblijf. De hele planning, organisatie en het het contact met de ouders doe ik met heel veel plezier!

 

 

 

 

 

 

 

 


Hallo, mijn naam is Celine Praplan en ik kom per half april 2011 het team van de Droomvijver versterken.
Van jongs af aan wilde ik al graag met kinderen werken. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend om de opleiding SPW te gaan volgen. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en daarna succesvol afgerond.
Nu ben ik alweer een aantal jaren werkzaam in de kinderopvang, waar ik met verschillende leeftijdsgroepen ervaring heb opgedaan. Daarnaast ben ik zelf trotse mama van 3 jongens, Jaydey, Raylen en Mayron. Zij laten mij ook telkens weer zien hoe mooi een kind zich ontwikkelt. Graag zou ik alle kinderen een persoonlijke begeleiding willen geven tijdens deze ontwikkeling die afgestemd is op de individuele behoefte van een kind.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hallo allemaal. Ik ben Linda Crutzen-Becks, trotse mama van zoontje Niek. Vanaf augustus 2011 mag ik, samen met de andere collega’s, uw kinderen opvangen binnen kinderdagverblijf de Droomvijver. Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest, vandaar dat ik dan ook de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker ben gaan volgen. Na vele stages in de kinderopvang, maar ook in het basisonderwijs, heb ik echt ondervonden dat dit het werk is wat ik graag wil doen. In 2005 heb ik mijn studie succesvol afgerond.
Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang. Ik ga mijn uiterste best doen om een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van uw kind(eren). Hierbij zal plezier en spelen voorop staan!


 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo allemaal, ik ben Claudia Zonneveld. In 2011/2012 heb ik mijn stageperiode van de studie SPW3 afgerond bij de Droomvijver. Deze stage was voor mij een zeer leerzame en vooral ook zeer leuke tijd. Ik vind het dan ook super dat ik, na het behalen van mij diploma, het team mag komen versterken per juni 2012. 
Samen met mijn vriend zijn wij de trotse ouders van onze dochter Romy en zoon Levi.
Hiervoor heb ik 10 jaar in een dierenspeciaalzaak gewerkt, daarnaast ben ik werkzaam geweest als gastouder na het behalen van mijn diploma. Deze opleiding heb ik met zoveel plezier en interesse gevolgd dat ik aansluitend gestart ben met de opleiding SPW.
Nu ik mijn diploma heb behaald, ben ik blij dat ik mag komen werken bij de leuke kinderen en het leuke team van de Droomvijver. Met veel plezier wil ik voor uw kinderen zorgen en ze begeleiden in hun dagelijkse persoonlijke ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 Hallo, mijn naam is Sanne Kuijpers, trotse mama van 3 jongens, Kars, Jop en Stan. 
Na mijn opleiding tot lerares op de pabo heb ik een jaar in het onderwijs gewerkt.
Ik kwam ik er al snel achter dat ik een voorkeur heb voor het werken met jonge kinderen. Ik heb hierna dan ook 5 jaar op een kinderdagverblijf gewerkt. Iedere dag weer geniet ik van het enthousiasme van kinderen, ook als moeder van drie zonen. Vanaf april 2013 mag ik bij kdv de Droomvijver komen werken. Ik kijk er erg naar uit om samen met jullie kindjes een leuke tijd tegemoet te gaan!

 

  

 

Hoi allemaal, ik ben Kyra Slangen. Vanaf juni 2015 mag ik komen werken bij de Droomvijver.
In 2014 en begin 2015 ben ik ook al werkzaam geweest binnen dit team i.v.m. een zwangerschapsvervanging.
Ik kijk er erg naar uit om, samen met alle collega’s, jullie kinderen te mogen opvangen. In 2013 heb ik de opleiding sociaal pedagogisch medewerker afgesloten. Ik heb mijn stages op basisscholen en op kinderdagverblijven mogen volgen. Toen ik eenmaal stage liep binnen de kinderopvang wist ik het zeker, dit is het helemaal! Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest in verschillende leeftijdsgroepen en heb hier veel ervaring opgedaan. Ik vind het erg leuk om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van uw kind. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat uw kind hier alle ruimte voor krijgt en wil hier mijn steentje aan bijdragen.

 

 

 

   

 

 

 Hallo, mijn naam is Jerney Reintjens! Al van jongs af aan wilde ik graag met kinderen werken. In 2012 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker behaald en vanaf die tijd ben ik werkzaam in de kinderopvang. Naast het werken in de kinderopvang geef ik dansles aan kinderen van 4-12 jaar. Dansen is tevens mijn grote passie. Vanaf juli 2015 kom ik bij de Droomvijver werken. Ik kijk ernaar uit om, samen met jullie en jullie kinderen, een leuke tijd tegemoet te gaan! Met veel plezier ga ik voor jullie kindjes zorgen en ze begeleiden in hun ontwikkeling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hallo allemaal, mijn naam is Michelle Herbergs en vanaf 1 oktober 2017 kom ik het  Droomvijver team weer versterken!Wellicht ben ik voor sommige ouders al een bekend gezicht omdat ik vorig jaar een half jaartje bij de Droomvijver heb gewerkt.
Ik heb al een aantal jaar ervaring binnen de kinderopvang, te weten dat hier mijn hart ligt. Ik kijk er ontzettend naar uit weer aan de slag te kunnen en een geweldige tijd met alle lieve kindjes tegemoet te gaan

 

 

 

Hallo allemaal, mijn naam is Martine Herpers. Vanaf mei 2018 mag ik deel uitmaken van het team. Zelf ben ik trotse mama van Suze! 
Al heel vroeg wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Na wat omwegen heb ik uiteindelijk een aantal jaren met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Toen ik op een gegeven moment graag fulltime wilde werken moest ik helaas even afscheid nemen hiervan, aangezien dit in de kinderopvang niet haalbaar was.  Na een aantal leuke jaren als tandartsassistente te hebben gewerkt, is de tijd nu weer aangebroken om toch weer het werk op te pakken dat ik altijd met zoveel liefde heb gedaan. 
Als ouder begrijp ik hoe belangrijk het is om je meest waardevolle bezit met een vertrouwd gevoel ergens achter te laten. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om uw kinderen met alle liefde op te mogen vangen en, voor zowel hen als voor u als ouder, die fijne vertrouwde omgeving te mogen creëren!

 

 

  
Hallo, mijn naam is Savanna Herbergs en kom vanaf mei 2018 het team versterken. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in een kinderboetiek gewerkt, maar ik bleef het werken in de kinderopvang missen. 
In de zomer van 2017 ben ik moeder geworden van mijn lieve zoontje Evan. Sinds zijn geboorte realiseer ik mij hoe erg ik het werken met kinderen mis en hoe graag ik de kinderen weer zou willen begeleiden in hun ontwikkeling.
Als ik zie hoeveel energie ik van mijn zoontje krijg, kan ik niet wachten om weer aan de slag te gaan met de kindjes!

 

  


Mijn naam is Astrid Kroes-Paes en vanaf 1 juli mag ik het team van de Droomvijver komen versterken.   
Zelf ben ik trotse mama van Dex en Nena. Vier jaar geleden bracht ik Dex voor het eerst naar de Droomvijver. Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde ik dat ik mijn roeping had gemist (zelf was ik op dat moment nog werkzaam in het bank- en verzekeringswezen).    Toen de kans zich voordeed heb ik mij vol enthousiasme laten omscholen tot pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Met veel plezier ga ik aan de slag om uw kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, zodat ik samen met u alle mooie ontwikkelingen kan volgen.

 

 

 

 
Hallo, ik ben Marion van Rijen en ik kom per 20 augustus 2018 het team versterken!
Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en trotse oma van 4 kleinkinderen. Een keer per week mag ik dan ook oppas-oma zijn.
Ik heb jaren, met veel passie en liefde, als activiteitenbegeleidster gewerkt met kinderen met een verstandelijke beperking. Daarna heb ik gewerkt als klassenassistent en als laatste bij een gezin thuis waar ik de zorg had voor een kindje met het I-cell syndroom.
De drang om toch echt in de kinderopvang te werken is altijd gebleven vanaf het behalen van mijn diploma. Het motto is; de aanhouder wint! Nu mag ik dan eindelijk spelen, leren en genieten van de kindjes die jullie aan ons toe vertrouwen.

 Hallo allemaal, mijn naam is Selma Alic.  In 2015 heb ik de studie pedagogisch medewerker succesvol afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in de kinderopvang.  Mijn hobby’s zijn fitness, boeken lezen, uitstapjes maken en shoppen!  Werken met kinderen is zeker weten mijn passie. Wie smelt er niet voor de glimlach van een kind? Kinderen zijn zo puur en zorgeloos. Ze brengen veel gezelligheid!  Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig gevoel te geven zodat ze zichzelf kunnen zijn en zichzelf durven te uiten!  Tot ziens bij de Droomvijver!

 

 

Hallo, ik ben Chantal Peters. Ik ben 26 jaar oud, moeder van een zoontje van 2 jaar en vanaf 12 november 2018 kom ik het team van de Droomvijver versterken. Na 6 jaar heb ik eindelijk de stap durven nemen om mijn vaste baan op te zeggen en om opnieuw te beginnen in de kinderopvang. De plek waar mijn hart ligt is toch echt bij de jonge kinderen! 
De eerste weken maak ik kennis in alle groepen. Jullie kunnen mij dus bij de Visjes, de Eendjes en de Kikkers tegenkomen en maak ik graag een praatje met jullie. Vanaf eind november / begin december zal ik hoofdzakelijk werkzaam zijn in de Visjesgroep.
Ik heb er heel erg veel zin in!